Customer Login IT Exchange

Compania Noastra

Oferim servicii si solutii complete
IT Exchange este o companie de dezvoltare software, localizata in Cluj Napoca, Romania, ce ofera servicii software complete. Firma va ofera o gama variata de servicii: servicii de dezvoltare software, servicii de dezvoltare web si servicii de marketing si optimizare pentru motoarele de cautare. Clientii nostrii variaza de la companii mici la corporatii si leaderi de piata.

Suntem mandri de echipa si proiectele noastre
Suntem mandri sa oferim solutii offshore si onshore folosind ultimele tehnologii de top disponibile. Echipa noastra de programatori, designeri, consultanti SEO, ingineri in asigurarea calitatii isi concentreaza eforturile in a oferi servicii si produse de inalta calitate. Ei se concentreaza sa va ajute sa obtineti rezultatele cele mai bune din afacerea dvs. online sau din solutia software pe care v-o furnizam.

Noi transformam afacera ta intr-o afacere online
Principalul nostru scop este ca, in timp ce clientii nostri se ocupa de afacerea lor, noi sa ne ocupam de prezenta lor online, de necesitati de design si de cerinte software. Realizam aceasta concentrandu-ne asupra nevoilor clientilor si oferindu-le cele mai eficiente servicii.

Tu vrei. Noi facem. Punct.
Tinand cont de toate proiectele web si software la care lucram, nu intampinam surprize cand este vorba sa implementam si sa livram o aplicatie software sau o solutie web la comanda.