Customer Login IT Exchange

Dezvoltare Aplicatii pentru Dispozitive Mobile

Noi stim ca avem clienti ocupati, intotdeauna in miscare, lucrand sa isi largeasca afacerea. Consideram ca este vital ca dumneavoastra, ca si proprietar al unei afaceri, sau angajatii dumneavoastra sa va actualizati informatii si date privind afacerea dumneavoastra, oriunde ati fi.

De aceea noi oferim, ca parte a strategiei noastre de servicii, servicii de dezvoltare pentru dispozitive mobile, sa va ajutam sa integrati afacerea dumneavoastra cu orice alta platforma de telefonie mobila, care raspunde cerintelor: telefoane Symbian, telefoane si dispozitive J2ME, telefoane Mobile cu sistem Windows, Palm hand helds, Platforma Compacta .NET sau orice dispozitiv GPRS / WAP / Web

Cea mai importanta parte in "a fi la curent cu noutatile" este a avea datele mobilului in sincronizare cu datele firmei. Noi putem furniza aplicatii pentru dispozitive mobile cu module de sincronizare a datelor, moduri de lucru offline si online, procesarea datelor in timp real, pentru a va mentine la curent cu afacerea dumneavoastra si pentru a putea adauga mobilitate afacerii dumneavoastra in timp ce sunteti in deplasare.