Customer Login IT Exchange

Servicii de Inscriere Manuala in Directoare Web

Primul pas care se face cand este vorba de procesul de optimizare off page este sa se obtina cat mai multe linkuri catre site-ul tau. Directoarele Web sunt prima optiune pentru acest rezultat. De ce? Pentru ca sunt structurate pe categorii si un link pozitionat in categoria corecta este interpretat de motoarele de cautare ca fiind un link de calitate.

Majoritatea directoarelor accepta inscriere gratuita si nu cer link reciproc obligatoriu. Exista unele care cer link reciproc, dar acestea este bine a fi evitate. Abordarea corecta ar fi spre directoarele platite care au o pozitie buna in motoarele de cautare sau au Alexa ranking ridicat.

Aceasta ajuta la cresterea traficului in doua moduri: in primul rand prin obtinerea unei pozitii mai bune in motoarele de cautare, ca un rezultat al unui site popular, care este indragit de motoarele de cautare si in al doilea rand prin faptul ca directoarele web valoroase iti pot trimite trafic de valoare: vizitatori care pot deveni clienti.

Compania noastra furnizeaza servicii de inscriere manuala si semi-automata in motoarele de cautare. Garantam metodele pe care le folosim oferind imagini (screen shots) cu fiecare director in care s-a facut inscrierea. Te ajutam sa obtii cea mai buna rata de acceptare a inscrierilor, alegand corect informatiile de inscriere pentru fiecare director in care se face inscrierea. Eforturile noastre sunt indreptate in a-ti creste traficul pe site si popularitatea pe internet.